Contul meu
Intră în cont
Contul meu
Toate produse
Promoțiile Outlet
Promoțiile Săptămânii
Coșul meu
Gol


Broderie

 

Contact


Telefon:

+40-259-472-286

E-mail:

info@depozituldetricouri.ro

Showroom:

Str. Dimitrie Pompeiu nr 5, Oradea, jud. Bihor

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

 

IMPACT VIZUAL DEOSEBIT!

Dacă dorim personalizarea unui produs printr-un procedeu de calitate vom alege broderia. O geantă brodată, o fustă, o șapcă sau o cravată cu broderie vor atrage privirea tuturor.  Broderia este cel mai elegant, modern și rezistent mod de personalizare atât al produselor textile, cât și al altor materiale.

Broderia este un tip de cusătură în relief realizată pe suport textil ce permite folosire unei palete largi de culori. Majoritatea modelelor moderne de broderie sunt realizate cu ajutorul unei mașini computerizate, care folosește tipare digitale ce au programe de broderie specifice.

Impactul pe care broderia îl are asupra produsului finit este, cu siguranță, mult superior față de orice alt tip de printing.

Broderia nu se deteriorează după spălări multiple, conferă un aspect exclusivist produsului finit, are cel mai bun raport calitate/preț. Se pot broda: tricouri, șepci, fuste, genți, materiale promoționale etc..

Broderia poate fi considerată o artă, deoarece este un procedu utilizat pentru decorarea obiecterlor vestimentare, dar și pentru elemente de decor, încă de mii de ani.
Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Iți plac ofertele noastre? Înscrie-te gratuit la newsletter